Även om säsongen precis har börjat så tar den på sätt och vis slut för våran del. Oförutsedda händelser och förhinder gör att vi inte kommer att fullfölja säsongen på det sätt vi tänkt oss.

Därför har vi alla fått tänka om, t.ex. kommer Linnéa att spela som reserv i lag Fransson. Hon kommer där att få spela både senior- och juniortävlingar, bl.a. Elitserien, SM och JSM. Vi är självklart glada för hennes skull och önskar henne all lycka.

Resten av laget kommer naturligtvis inte att sluta tävla utan fortsätter som planerat med de yngre juniortävlingarna, Harnoesand Classic, Östersund Junior Open, YJSM i Härnösand och Bill Ross som avslutning. Men vi kommer även att spela en seniortävling, Div 1 damer som går på hemmaplan i mars.

Nu blickar vi framåt mot de resterande tävlingarna för säsongen med några fina bilder från senaste tävlingen i Oslo.

Så, hur gick det då i Oslo…
Vi inledde helgen med att vinna träningsmatchen mot Lettiska juniorlandslaget med 6-3, därefter två tråkiga förluster mot SUI Stritt och NOR Mesloe, helgen avslutades med en mycket spännande och jämn match mot NOR Ramsfjell, som vi pressade till skilje men som vi tyvärr förlorade med 5-6. Grattis till Ramsfjell, som blivit uttagna till att representera Norge i B-junior VM som går här i Östersund 3-10 januari 2017.

Team Svedberg vill passa på att gratulera våra klubbkompisar Team Woolpower till sin andra raka seger i EJCT, och vi är glada att vi inte kom sist i vår första tävling utanför Sverige, det blev Skottlands Aitken som slutade sist.