Nu är det klart att vi ska spela Elitserien i curling denna säsongen, vilket ska bli superkul.
Vi blev ju tvåa i div. 1 damer i våras och nu när Karlstads damlag drog sig ur så har vi fått chansen. Vi hade inte räknat med att spela Elitserien nu så vi måste snabbt fixa några sponsorer så det finns pengar till resor och boende i Jönköping i januari. Vi har tur att det första sammandraget går här hemma i Östersunds curlinghall, så då spar vi lite pengar.
Ellen K och Ellen B hade inte planerat för Elitserien och de har inte möjlighet att spela de helgerna, och det är jättetråkigt tycker vi andra. Men det går säkert fler tåg för dem också…

Senaste veckorna har vi frågat runt i klubben för att hitta några inhoppare, men eftersom det blev så kort varsel så är de flesta redan uppbokade på annat. Men vi fick ett hett tips om att det fanns två tjejer på curlinggymnasiet i Härnösand som inte spelar i något lag, och det passade oss perfekt eftersom det är bra att vara flera i laget.

Kajsa Olaisson från Gävle och Vilma Åhlström från Göteborg blir de som spelar med Linda och Lisa i laget i Elitserie debuten här hemma i Östersund 10-12 november. Vi hoppas förstås att Kajsa och Vilma ska trivas med oss alla, och att vi med sex spelare har bra förutsättningar att tävla framöver.

Lägger ut några bilder på Kajsa och Vilma från Yngre Junior SM i våras då vi spelade två matcher mot dem. Men nu ska vi packa våra nya hardline sopar, FlipBelt och curlingskor.
Våra nya trådlösa hörlurar från miiego.se kommer att komma väl till pass när vi ska flyga till Oslo på torsdag för att spela den andra deltävlingen i Europatouren. Vi har tuffa motståndare med bl.a. några av Schweiz och Skottlands bästa lag i gruppen så det ska bli spännande att se hur det går, de är klart mycket äldre och erfarnare än oss men vi har ju framtiden för oss. Men vi vet ju sedan tidigare att vi lär oss massor på att spela mot de bästa lagen.