Igår fick vi ett spännande paket från en av våra samarbetspartners, signsupplysport.se
Jag kunde inte hålla mig till på söndag då laget samlas, jag bara måste tjuvtitta vad som låg i paketet.
Gissa om jag blev förvånad och glad när jag hittade en laguppsättning trådlösa sporthörlurar från miiego.se. Så sjukt snygga, kunde inte hålla mig från att testa dom. Det slutade med ett spontant danspass :-))
Första intrycket är att dom sitter så skönt och att de är så lätta och sköna att de knappt känns när man har dom på sig. Gick och startade en tvätt men lämnade mobilen vid sängen och kunde ändå fortsätta lyssna på musiken, jag trodde inte att signalen skulle räcka till tvättstugan men den gjorde det.
Ska bli riktigt skönt att slippa sladdarna på gymmet eller när vi tränar curling.
/Lisa

Så skriver tillverkarna om lurarna:
UNIK ON-EAR DESIGN MED NACKBAND
AL3+ Freedom är trådlösa Bluetooth® hörlurar byggda för sport – låg vikt och med ett säkert nackband som är omsorgsfullt designat för att stanna på plats. Vi kallar det Ultra-Secure Original M-fit av MIIEGO®.

Den unikt utformade nackbandet är mjukt och flexibelt, vilket gör den mycket bekväm att bära, även under långa perioder.

Den mjuka on-ear-designen och passformen med  AL3 + FREEDOM WOMAN kommer inte att isolera dina öron. Snarare kommer det att ge dig en situationsmedvetenhet, där man fortfarande kan få impulser och signaler från omgivningen och från trafiken. On-ear designen innebär också att AL3 + FREEDOM WOMAN inte kommer att irritera i hörselgången eller ge dig ömma öron – och du behöver inte oroa sig för hörlurar ständigt faller ut ur öronen eller få dem täckta av öronvax.

UTMÄRKT LJUDPRESTANDA OCH LÅNG BATTERITID
AL3+ FREEDOM WOMAN erbjuder en imponerande, kristallklar ljudkvalitet, som har vunnit flera internationella produkttester och utmärkelser för enastående prestanda.

Mer än 11 TIMMARS GARANTERAD SPELTID är vad du får med varje enskild laddning tack vare produktens optimerade batteri. Det ger dig en hel del effektiv, bekymmersfri användning och träningstid, AL3+ FREEDOM WOMAN utklassar de flesta andra sporthörlurar på marknaden!

BYGGDA FÖR ATT HÅLLA
AL3+ FREEDOM WOMAN har utvecklats för att hålla för användning i både kalla och varma klimat. De är resistenta mot både svett och regn på grund av nano-förseglade skydd av produktens komponenter.

ENKLA ATT ANVÄNDA
Det är lätt att kontrollera volymen, spår, pausa och ta emot samtal direkt från sidan på den högra hörluren. Du trycker helt enkelt på knapparna med fingrarna under träningen. Med den inbyggda mikrofonen är det snabbt och enkelt att ringa och ta emot samtal. På iPhones / iOS-enheter, kan du röstaktivera Siri, och du ser automatiskt batteristatus för AL3+ FREEDOM på skärmen när hörlurarna är anslutna.