Team Norrlander söker sponsorer

Sponsorer/Samarbetspartners

 

Bli vår medspelare…

Vi söker just nu nya samarbeten med fler företag som kan stötta oss på vår väg mot toppen.
Vi är medvetna om att dagens företag inte bara vill vara passiva sponsorer med en reklamskylt. Vi vill gå ett litet steg längre och erbjuda företagen att bli våra ”medspelare”, något som ger dem såväl affärsmässiga som sociala mervärden genom att vi kan erbjuda spännande aktiviteter för företagen.
Vi hjälper våra medspelare att skapa en upplevelse lite utöver det vanliga för deras gäster. Det kan vara en vanlig prova på curling aktivitet eller en företagsdag/kväll med oss där vi kan bygga och förstärka relationer mellan nyckelpersoner, både internt och externt.
Som medspelare till oss tar vi fram ett spännande företagsevent i Östersunds Curlinghall, och finner en lämplig nivå på ert engagemang med oss.

Vi vill gärna ha medspelare som kan tänka sig Barter också.
Vi hoppas att ni vågar tänka ”utanför boxen” och genom oss nå ut till en annan målgrupp.

Välkommen med i laget.

Till blivande sponsorer.
Genom att Ni ger oss de finansiella förutsättningarna som krävs för att vi ska kunna fortsätta utvecklas tekniskt, taktiskt och mentalt genom att tävla i så stor utsträckning som möjligt en chans att nå våra uppsatta mål. För det är främst genom att möta nya motståndare man utvecklas som curlare. Seniorlandslagen ligger ofta ute på Kanadaturneér 5-6 veckor per säsong för att utvecklas mot nya motståndare.

Vi visar upp oss i olika media bl.a på vår hemsida, facebook, instagram och blogg, skickar in material till tidningarna när vi varit i väg och tävlat. Vi kommer att jobba för att curlingen ska synas mer i media.

Vi har turen att ha tränare och coacher i världsklass, som själva har bl.a. VM medaljer och dubbla OS guld, dessa kan ge oss en massa råd hur vi ska lyckas nå målen, men som sagt allt kostar pengar och för att nå dit behöver vi hjälp.

Rickard Hallström tidigare juniorlandslags kapten, och tidigare tränare för Jämtlands NUI curlinggymnasium säger: -Laget kan bli hur bra som helst. De har viljan att bli bra och tränar också en hel del, vilket förstås är det viktigaste. Dessutom sysslar de med andra sporter, vilket alltid är bra. Han tror på en ljus fram tid för laget – om allt faller på plats.

Vi behöver allt stöd vi kan få för att nå våra mål, stora som små företag är välkomna att stötta oss.

Säsongens utvidgade tävlingsbudget ligger på drygt 100.000kr så vi behöver alla bidrag vi kan få.

Kontakta oss…..

Team CurlPower blev 4:a i damernas Elitserie.

2:a i EJCT Oslo 2018. Slutade på åttonde plats i hela Europatouren.

SM Guld 2017 Yngre Junior

SM Guld Yngre junior 2016

SM Guld 2016 Yngre Junior