Vi föll på sista delen av upploppet efter en bra turnering i Europatävlingen för juniorer i Oslo (EJCT). Målsättningen var att i första hand ta revansch på NOR/Mesloe sedan stoppet här. Fixade det i första matchen. Vi kände att laget kunde spela kravlöst efter att vi tagit revansch. Fantastisk prestation mot Loertscher, förde hela matchen ända in i mål. Få poäng men grymt spel hela vägen.

Danmark var obesegrade inför sista matchen i gruppspelet mot oss. Det var en viktig seger för avancemanget.  Utklassningen i semin gav bra oss bra självförtroende inför finalen.

Tyvärr kom vi fel i början av finalen och fick lite uppförsbacke i.o.m. trean i femte. Tomt på energi i slutet och stressen att hinna till flyget påverkade sannolikt en ev. comeback i andra halvan av matchen.

Vi är supernöjda med helgen och det visar att vi kan fast vi är första års juniorer, bra genomkörare innan EJCT i Braehead den 3-5 november som ger oss ännu bättre motstånd segrarna i BJVM 2017 har vi i samma grupp.

Passar på att tacka miiego.swe för de trådlösa hörlurarna som vi får testa. Det var så härligt att slippa sladdar och hörlurar som tar upp en massa plats i väskan. Dom kommer naturligtvis att följa med oss till Glasgow också när vi ska spela vår 3:e EJCT curlingtävling.